E-novice
Bodite informirani prvi!

Naročite se na brezplačne tedenske Eurodesk novice za mlade!Rokopomnik
Aktualni roki Ne zamudite aktualnih
prijavnih rokov in
redno spremljajte
Eurodeskov rokopomnik!
Erasmus+ Mladi v akciji
Evropski mladinski portal
Domov  »  EURODESK  »  Viri in povezave  »  Publikacije Evropske komisije

Publikacije Evropske komisije

http://org1es.com/live-sexchat/live-video-chat-nude/

here

live video chat webcam

 

SPLETNA KNJIGARNA EU

EU Bookshop je spletna storitev, ki omogoča dostop do publikacij institucij, agencij in drugih organov Evropske unije. Poleg spletne knjigarne je na voljo tudi spletni katalog in arhiv vseh publikacij EU. EU Bookshop uporabnikom omogoča iskanje in naročanje publikacij ter, kadar je to mogoče, prenos njihovih elektronskih različic.

 
OSREDNJA KNJIŽNICA EU

Osrednja knjižnica Komisije je bila ustanovljena leta 1958 ob začetku delovanja evropskih institucij. Njene zbirke, ki ponujajo preteklo in sedanjo vizijo, pričajo o evropskem povezovanju.

 
EUROSTAT – STATISTIČNI URAD EVROPSKIH SKUPNOSTI

Kolikšen je odstotek mladih med prebivalstvom EU27? Kje je stopnja nezaposlenosti med mladimi najvišja? Kako se uporaba interneta med mladimi razlikuje od uporabe interneta med ostalim prebivalstvom? Odgovore na ta in podobna vprašanja poiščite na spletni strani Eurostat.© Vse pravice pridržane 2007 - MVA   Pogoji uporabe | Zemljevid strani | Pišite nam
Oblikovanje in izvedba: Nova Vizija d.d.


Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina spletnih strani je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.