E-novice
Bodite informirani prvi!

Naročite se na brezplačne tedenske Eurodesk novice za mlade!Rokopomnik
Aktualni roki Ne zamudite aktualnih
prijavnih rokov in
redno spremljajte
Eurodeskov rokopomnik!
Erasmus+ Mladi v akciji
Evropski mladinski portal
Domov  »  EURODESK  »  Viri in povezave  »  Izobraževanje in kultura

Izobraževanje in kultura

 

go to site PLOTEUS – PORTAL O MOŽNOSTIH IZOBRAŽEVANJA V EVROPI

Spletni portal ponuja informacije o možnostih izobraževanja, izobraževalnih sistemih, štipendiranju, šolninah, izmenjavah, usposabljanjih in različnih evropskih programih.
Na voljo so tudi nasveti glede namestitve, življenjskih stroškov, davkov in zavarovanja v izbrani evropski državi.

  

get link EVROPSKO ŠOLSKO OMREŽJE – EVROPSKI IZOBRAŽEVALNI PORTALI

Evropsko šolsko omrežje (EUN) je neprofitno združenje 28 ministrstev za izobraževanje v Evropi, ki ureja vse večje evropske izobraževalne portale za poučevanje, učenje in sodelovanje, kot so eTwinning, Xplora, myEurope, Spring Day for Europe, Comenius Space, Insafe, Insight, Virtual School, eSchoolnet ipd., ter spodbuja razvoj šolstva s pomočjo novih tehnologij.

 

SVET EVROPE – AKTIVNOSTI ZA MLADINO

Svet Evrope redno objavlja usposabljanja za mlade in mladinske delavce, mladinske natečaje ter različne možnosti za financiranje mladinskih projektov.

 

 

 

 

EUROGUIDANCE - EVROPSKA MREŽA ZA POKLICNO SVETOVANJE

Z mrežo Euroguidance se različni sistemi poklicnega svetovanja povezujejo v evropsko mrežo svetovalnih centrov. Euroguidance spodbuja mobilnost, poklicnim svetovalcem in posameznikom omogoča bolje razumeti možnosti, ki jih imajo kot evropski državljani po vsej Evropi.

 

 

 

 

 

 

ŠTUDIJ V EVROPSKI UNIJI  

 

 UPORABNI EVROPSKI VIRI S PODROČJA KULTURE© Vse pravice pridržane 2007 - MVA   Pogoji uporabe | Zemljevid strani | Pišite nam
Oblikovanje in izvedba: Nova Vizija d.d.


Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina spletnih strani je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.